Twitter csatorna RSS csatorna

linképítés

Stickman WarfareA Stickman Warfare magyar fejlesztésű többjátékos FPS játék személyei számítógépre (personal computer, PC). A játékban két csapat van, nyolc fegyverrel a 400 hektáros füves szigeten, amelyen már 300 éve tart a háború a pálcikaemberek között. A játék alacsony gépigényének és könnyű hordozhatóságának köszönhetően iskolai számítógépeken is könnyedén játszható. Csak Windows operációs rendszeren futtatható a Stickman Warfare. Viszonylag hamar bele lehet tanulni a játék kezelésébe, amelynek részletezése a weboldalon olvasható.
A háttértörténet szerint a pálcikaemberek élték békés életüket a szigeten, ahol semmi okuk nem volt a boldogtalanságra, azonban nagyon unalmas élettel rendelkeztek. Az egyik pálcikaembernek volt egy ötlete, hogy hogy lehetne szórakoztatóbbá és érdekesebbé tenni életüket: "Lőjük szét egymás hátsóját!". Minden pálcikaember felkapott magának egy fegyvert és elkezdték lőni egymást. S így kezdődött a több, mint 300 éve tartó háború a pálcikaemberek között.
A Stickman Warfare első kiadásai 2007-ben jelentek meg, melyet kezdetben Badics Alex készített és programozott le Delphi nyelven. Mindmáig Delphi programozási nyelven fejlesztik a játékot. Az első években még elég kezdetleges játék volt, amely idővel elég szép pályát futott be. Az utóbbi években Háda Ádám ("Hector") vette át a Stickman Warfare fejlesztési és programozási feladatait. A weboldalt Falvai Olivér ("Oli") és Nagy Marcell ("Kléni") programozta le.Stickman Warfare