Twitter csatorna RSS csatorna

linképítés

LEVELS - Jutalék-elszámolás, affiliate, MLM rendszerA LEVELS rendszer nem ún. "dobozos termék". A szoftvert konzultációk és részletes tervezés után teljesen az igényeknek megfelelően készítjük el, adjuk át. A LEVELS pontosan azt az eredményt fogja szolgálni, melyet Ön vállalkozása elvár.
Ajánljuk: jutalékos online értékesítéshez, jutalékos offline értékesítéshez, MLM-rendszerek értékesítésének követéséhez. A LEVELS online eszköz az értékesítés és a jutalék pontos és követhető elszámolásához.
Biztonságos, sokfelhasználós, egyedi rendszer. Ismerje meg Ön is!
Több éves tapasztalatunk során látjuk mire van szüksége egy vállalkozásnak, amely jutalékrendszerben szeretné megvalósítani vagy épp kiterjeszteni az értékesítését. Lehet ez természetesen online vagy offline is, a lényeg, hogy pontos és áttekinthető elszámolás nélkül a rendszer összeomlik, az értékesítők meghátrálnak, a cég értékesítése pedig átláthatatlan lesz. Előzze meg!
Most lehetősége van olyan rendszer bevezetésére, mely pontosan az Ön cégére szabva teszi követhetővé az értékesítést és az értékesítők, tanácsadók jutalék-elszámolását.
Segítünk a tervezésben, az arculat megalkotásában és webiroda kialakításában is!LEVELS - Jutalék-elszámolás, affiliate, MLM rendszer