Twitter csatorna RSS csatorna

linképítés

Esküvőszervezés DebrecenbenÉppen az esküvődre készülsz? Szeretnél tökéletes esküvőt idegeskedés nélkül? Én megszervezem neked! Az esküvő illetve az azt megelőző készülődés életünk egyik legszebb, legizgalmasabb és legboldogabb időszaka kell legyen, amikor minden a jegyespárról szól! Mindenkinek jár, hogy mindezt STRESSZ MENTESEN élje át, és minden pontosan úgy történjen, ahogyan azt a kezdetektől megálmodták! Hitvallásom és küldetésem: minél több terhet levenni a jegyespár válláról, hogy Ők és családjuk maximálisan élvezhessék az ünnepi készülődést és a Nagy Nap minden percét! Gondoljatok csak bele, mennyi UTÁNAJÁRÁS minden egyes fenti szolgáltatásra megtalálni a legmegfelelőbb szolgáltatót! De ott még nem ér véget, hogy kiválasztod és leszerződsz velük. Rengeteg további EGYEZTETÉS szükséges az esküvő előtti napokban, hetekben!

Végül pedig legkritikusabb, hogy az esküvő napján minden szolgáltatónak ott kell lennie a MEGFELELŐ IDŐBEN, a MEGFELELŐ HELYEN! Ehhez rengeteg INFORMÁCIÓ kell, hogy gazdát cseréljen közöttük! Kell valaki, aki mindezt átlátja és kézben tartja.

Nem szerencsés, ha a jegyespárt hívogatják 10 percenként miközben Ők éppen pl. a fotózáson vesznek részt.
Erre van az esküvőszervező! Az ő dolga, hogy mint egy karmester, mindet levezényeljen, koordináljon, megoldja azokat a kihívásokat, amik menet közben merülnek fel. Pl. ha bármelyik programban csúszás van, rugalmasan újratervezze a forgatókönyvet, vagy ha bármelyik szolgáltatóval, szolgáltatással probléma van, azt lekezelje.Esküvőszervezés Debrecenben