Twitter csatorna RSS csatorna

linképítés

A keresés eredménye:


Nagykonyhai berendezésekCégünk 15 éve foglalkozik üzemi konyhák, éttermek illetve részben cukrászipari gépek, berendezések kereskedelmével.

Az eladás mellett ...Special Construct Építőipari KftA Special Construct Építőipari Kft egy lövellt beton technológiával foglalkozó vállalkozás, mely bár csak 2010 óta foglalkozik a technológiával, mégis ...JG-Max Bt. - Erdészeti gépekCégünk, a JG-MAX Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Bt., különböző típusú erdészeti gépek forgalmazásával foglalkozik. Amennyiben minket választ, ...Euro-Fém KftEgy olyan vállalkozásra lenne szüksége, ahol nagy gyakorlattal, valamint jelentős tapasztalattal rendelkeznek az acélszerkezetek gyártásában, a ...Industry Tech - BeégetőkEgy olyan vállalkozást keres, ahol jelentős gyakorlattal, valamint tapasztalattal rendelkeznek az ipari technológiai berendezések tervezésében, ...Acélszerkezet-Technika Kft. - CsarnoképítésEgy olyan vállalkozást keres, ami nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik az acélszerkezetek gyártásában, illetve építésében? Akkor az ...Ferro-Press Fémipari Szolgáltató Kft.Vállalkozásunk, a Ferro-Press Fémipari Szolgáltató Kft. fő tevékenységi köre a fémforgácsolással és vasszerkezeti munkákkal kapcsolatos szolgáltatások ...Villany-ÁszA Villany-Ász tevékenységét tekintve egy minőségi, gyors és megbízható villanyszerelési szolgáltatások nyújtására specializálódott vállalkozás. ...Kuhn Rakodógép Kft.A Kuhn Rakodógép Kft. tevékenységét tekintve elsősorban egy targoncák, valamint más típusú ipari gépek forgalmazására specializálódott vállalkozás. ...MetAlCu Kft. - FémkereskedelemA MetAlCu Trade Kft. tevékenységét tekintve elsősorban egy acél, műanyag, színesfém és egyéb anyagok értékesítésére specializálódott vállalkozás. ...Hegesztés CentrumHegesztés, kellékek, profizmus. Ez jellemzi leginkább cégünket. Nálunk a minőséggel nem kell spórolnia, csak a pénzével és az idejével.
Cégünk, ...Kor-Center Bt.A KORCenter professzionális megoldásokat kínál Önnek, amennyiben kompenzátorokról, ipari szerelvényekről, valamint flexibilis hullámtömlőkről van szó ...Clean-Team Takarító Kft.A Clean-Team Takarító Kft. egy Székesfehérváron található cég, mely az ipari takarításra és tisztításra szakosodott.
Elsősorban tehát ipari ...Flow-Cont Kft. - Mérőműszerek tervezése, gyártásaA Flow-Cont Kft. hosszú évek szakmai tapasztalatával a háta mögött végzi tevékenységét a mérőberendezések fejlesztésével kapcsolatban. Több évtizede ...Kombi Plusz Kft. - Kombinált konyhai berendezésekVállaljuk főző és sütő berendezések, párolók, hőtartó tárolók forgalmazását, karbantartását és szervizelését! Látogasson el honlapunkra, tekintse meg ...Sütőipari gépekUgye Önnek sem mindegy, hogy régi, megviselt munkagépekkel igyekszik cukrászdájának vagy pékségének termelését tartani, vagy inkább korszerű ...Minőségi tetőszigetelésCégünk, az Aqua-Szig Bt. teljes körű szigetelési szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek már 1991 óta! Tető és lapostető szigetelés, javítás, melyet a ...Knipl Kft.A Knipl Kft. három évtizedes tapasztalattal a háta mögött foglalkozik bérfestéssel, porszórással, porszóró kabinok, elektrosztatikus festő ...Gastro Baking Kft.Cégünk, a Gastro Baking Kft. fő profilja a sütőipari gépek forgalmazása. Cukrászda vagy pékség üzemeltetéséhez minden elengedhetetlen kellék ...KerítéssablonokCégünk, a Szabó Sablon épületszobrászathoz, kerítésépítéshez és térburkoláshoz szükséges beton és gipsz sablonok kivitelezésével és forgalmazásával ...HolesCégünk, a HOLES Műanyag - Siklócsapágy Kft. ipari műanyagok forgalmazásával, megmunkálásával és feldolgozásával foglalkozik 1991-től kezdődően. ...JouleingCégünk, a Jouleing kft. webáruháza emelés- és raktártechnikai eszközök internetes forgalmazásával foglalkozik. Kínálatunkban megtalálhatóak ...Alexovics kft.Megrendelésre gyártunk élelmiszer - és gépjárműipar, valamint építőipari részére is tartozékokat, burkolatokat. Szolgáltatásaink közé tartozik, hogy ...Saválló tartályCégünk, a Prenker-Ker Kft. fő profilja a minőségi rozsdamentes anyagokból készült saválló tartályok gyártása és forgalmazása, üzletünkben és ...GGK-Gulyás Kft.Vállalkozásunk egyedi gépek, ipari szállítópályák, anyagmozgató berendezések, hidegalakító és kivágó szerszámok tervezését és kivitelezésést. ...WC válaszfalakA Schäfer WC-válaszfalak egyedi, minőségi, mégis dizájnos megoldásokat kínálnak. Innovatív, üvegből készült szoba magasságú fülkék, válaszfalak és ...Tóth és Társai TömítésgyártóCégünk, a Tóth és Társa Tömítésgyártó és Forgalmazó kft. a legkülönfélébb berendezésekhez használatos tömítések kivitelezésével és forgalmazásával ...TRIÁSZ-95 Szolgáltató és kereskedelmi Kft.Cégünk, a TRIÁSZ-95 Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. fő tevékenységi köre az üzemanyag töltőállomások és tároló létesítmények teljes körű telepítése ...Acél Kft.Profilunkba tartozik, lámpaoszlop, öltözőszekrény, szekrényzár, favédőrács, köztéri virágtartó, parkolásgátló, hulladékgyűjtő, játszótéri játékok ...Pirók Péter BelsőépítészSzeretne új belső elrendezést otthonának, vagy irodájának? Újjá varázsolná lakását?
A belsőépítészet talán a leginkább funkcionalista az összes ...LuxArt MetalCégünk, a budapesti Luxart Metal Design Kft. 1982-ben alakult, fő profilunk a rozsdamentes korlátok, kerítések, kapuk, valamint előtetők értékesítése ...Kompresszor-Technika Kft.Szolgáltatásaink közé tartozik csavarkompresszorok, légtartályok, olajmentes spirál és dugattyús kompresszorok, javítása, valamint DEFÉM kompresszorok ...Hohenloher SpeciálbútorSzaktanácsadóink segítenek kiválasztani a megfelelő termékeket, és a tervezéstől egészen a megvalósításig végig kísérjük a folyamatokat. Kínálatunkban ...Nestpress nyomdaProfi, megbízható és gyors nyomdát keres? Forduljon cégünkhöz bizalommal! A Nestpress
Nyomda kiváló megoldásokat nyújt nyomdaipari ...Cobra 2002 Kft.A Cobra 2002 Kft egy 1998 óta működő cég, mely sok éves szakmai múltjára és ügyfélközpontú munkavégzésére támaszkodva emelkedett ki más hasonló ...Eger "kas" kft.Az EGER "kas" Épületkarbantartó és Szigetelő Kft. 1990 óta végzi építőipari tevékenységét. Fő szakterületünk az acélszerkezetes épületek tervezése és ...Haász NyomdászA XVI. kerületben található Haász Nyomdász több, mint 25 éves szakmai tapasztalattal várja ügyfeleit nyomdaipari szolgáltatásokkal. Teljes körű ...A-lap Kft.Az A-LAP Fémipari és Kereskedelmi Kft. a megrendelői személyes igényeinek megfelelően vállalja fűrészlapokat és gatterlapok legyártását, ...EtiSys Kft.Cégünk, az EtiSys Kft. fő tevékenységi köre a címkézőrendszerek teljes körű kivitelezése, emellett vonalkódtechnikával is foglalkozunk, több éves ...Gumigyártás - Arábikum 2004 KftCégünk gumiból készült termékek előállításával foglalkozik vulkanizálással és préseléssel. Fő termékeink a padlósúroló automaták súrolókorongjai, ...Csiszolóanyagok - Fk TechnikaCsiszoló anyagokkal foglalkozó vállalkozás vagyunk. Cégünk közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a csiszolóanyagok terén és célunk a legjobb ...Frey Kft.Széles választékban forgalmazunk műanyag és fa nyílászárókat. Nálunk mindent megtalál belsőépítészeti munkákhoz! Lehet új építkezés, felújítás, ...Gép-Partner Kft.Cégünk, a Gép-Partner Kft. fő profilja az épületbontási, bányászati, kőtörési és hulladékkezelési munkálatok elvégzése egy évtizedes tapasztalattal. ...Raklapgyártás - Top PalettCégünk Pest megyei, Péceli telephellyel foglalkozik raklapok gyártásával, javításával és adás-vételével. Mindenféle raklapot forgalmazunk és kezelünk ...Taksony H-Bek Kft.Cégünk, a Taksony H-Bek Kft. fő tevékenységi köre a könnyűszerkezetes házak teljes körű kivitelezése. Kínálatunkban számos ház közül válogathat, ...AlbuplastElsősorban ipari szereplőket, cégeket és vállalkozásokat szolgál ki a budapesti székhelyű Albuplast Zrt.
A cég főként profi és szakszerű ...PlasztikszervizCégünk, a Plasztikszerviz 3000 Bt. fő profilja a műanyagipari termékek, elsősorban a műanyag tartályok gyártása, emellett műanyag termékek gyártásával ...Ma-Ga Élelmiszeripari SzeletelőgépekCégünk, a Kőlux Kft. 2006 óta a minőségi, lengyel gyártmányú Ma-Ga élelmiszeripari szeletelőgépek kizárólagos magyarországi forgalmazója! ...Minikalor Kft.A Minikalor Kft. 1989-ben alakult meg családi vállalkozásként, és akkor még épületgépészeti munkálatokkal foglalkozott. Ma már viszont inkább ipari ...Modul Bt.A Modul Bt. már sok-sok éves szakmai tapasztalattal és kiváló, céges háttérrel a háta mögött foglalkozik különböző, ipari és technikai megoldásokkal ...Evergreen Kft.Az Evergreen Kft. városnéző kisvasutak tervezésével, karbantartásával, valamint generál építőipari kivitelezésekkel foglalkozik.

A ...Ipari csarnok építésÉpítőipari vállalkozásunk tevékenységi köre bő. Ennek eredményeképp a családi ház építés mellett, akár ipari csarnok építést vállalunk. De e mellett ...KorrózióvédelemA korrózióvédelem során olyan technológiát használunk a jelenben, amivel megóvjuk a fémeket a jövőbeni károsodástól.

Annak eredményeként ...Attase Kft - HűtéstechnikaAttase Hungary Kft 1998 óta van jelen a magyar piacon. Az eltelt 15 év alatt a cég szolgáltatásai sokat változtak, bővültek. Már nem csak ...Családi ház építésA családi ház építés nagy kihívás, azonban igazán sajátjának érezheti az ember az elkészült épületet, ami mindenképp egy pozitív dolog. Habár nem ...Bodrogi Bau Építőipari és Szolgáltató KFt.Látogasson el ön is a Bodrogi Bau Építőipari és Szolgáltató KFt. honlapjára és tekintse meg a legjobb ajánlatokat. Legyen szóértékesítésről, vagy ...Ganteline remek áronGanteline remek áron! Szeretnél jó áron ilyen termékekhez hozzá jutni? Nálunk megteheted, hiszen termékeink igen kedvező áron kaphatóak. Cégünk ...Műgyanta padló, műgyanta burkolat,Műgyanta padló, műgyanta burkolat, ipari padló, epoxi padló- Konstruktív Kft. közreműködésével.Cégünk vállalja, hogy a régi és az új betonfelületeket ...Euroland - Szalagfüggöny közvetlenül a gyártótól24 hónap teljes körű jótállást vállal szalagfüggönyeire az Euroland Kft. A gyártási folyamatokat és a szerelési munkákat is a cég rutinos szakemberei ...Faipari gépekBármelyik faipari műhely nélkülözhetetlen famegmunkáló gépe a gyalugép! Ezért fontos, hogy a gyalugép hosszú távon is megfeleljen az elvárásainak, ...Építőipari költségvetésAz építőipar, és így az építkezési vállalkozó nem élnek meg könnyű napokat ezekben a válságos években. Minden építési vállalkozó és építkezésbe fogó ...GépkölcsönzésItt most mindenki a legjobb ajánlatokat tekintheti meg, akinek gépkölcsönzésre van szüksége! Látogasson el honlapunkra és most garantáltan jól jár ...Faipari megmunkálásMár régóta foglalkozol faipari megmunkálással, de szükséged lenne néhány új és jobb minőségű gépre? Látogass el weboldalunkra, nálunk megtalálod azt, ...Építkezési és felújítási munkálatokÉpítkezni szeretne vagy felújítaná lakását? A Nagybau-PROFI Kft. több éves szakmai tapasztalatával áll rendelkezésére. A cég a házak építése mellett ...Helyi iparűzési adó mentes székhelyA mai válságos időkben a vállalkozások számára minden megspórolt forint életmentő lehet. A Cégjegyző Kft. segítséget tud nyújtani cégeknek abban, hogy ...Ipariingatlan.comA vállalkozások sokszor szembesülnek azzal, hogy egy idő után raktárra vagy a többlettermelés végett üzemcsarnokra lenne szükségük. Kínálatunkban ...