Twitter csatorna RSS csatorna

linképítés

Arbeit - németországi munkaDolgozzon Ön is Németországban.

Vállalkozásunk bejegyzése óta igen határozott megbecsülésre hivatott a Német munkavállalói piacon. Sok száz megbízóink közt szerepelnek a BMW AG, Deutsche Bahn AG, E.ON AG, Lear Corporation, Münchner Rück, Siemens AG, világszerte közismert világcégek is. A pillanatnyi németországi álláshelyzet nagyfokú lehetőségeket kínál az EU-s lakosoknak, így a magyar szakmunkásoknak, professzionistáknak, és betanított, kisegítői munkát igénylőknek is. Még soha nem volt ilyen jó Németországban az álláslehetőség, tudniillik a német munkavállalók most sokkal többen nyugdíjaztatják magukat, mint vállalnak állást.

Az 1988-ban alapított cégünk Münchenben, Drezdában, Landshut, Regensburgban és a Müncheni légikikötőn tart székhelyet. A Müncheni Repülőtér nagyon egyedi és nagy reményeket ígér a beszélgetési nyelvtudással rendelkezők felé. Egyszerű betanított funkció vagy szakmunkás állás fogadja itt Önt. Természetesen a fizetség az érvényben lévő németországi alkalmazotti börzén érvényben lévő jogos díjszabás szerint történik.

Az AIDE GmbH. keres németül jól tudó szakmunkásokat: Ha Ön ismeri a német nyelvet, akkor a mi vállalkozásunk Önnek is javasol egy remek németországi foglalkozást. Szerezzen Németországban egy szakmát és jusson bevételhez.

Nemcsak betanított, illetve segédmunkát, hanem magas szaktudást igénylő munkahelyet, egészségügyi funkciókat, szellemi foglalkozású pozíciókat kínálunk a Németországban tartózkodni és ismeret szerezni szándékozók részére. Kiemelt együttműködő partnerünk a Müncheni Német Posta, mely céghez már több mint száz magyarországi munkavállalót sikerült kiküldeni postás, vagy csomagkézbesítőként. Kiemelt szerződött partnerünk a Siemens ahová fémmunkásokat küldtünk ki. A BMW-hez nemcsak autószerelőket hanem targoncásokat is szoktunk kiajánlani.Arbeit - németországi munka